Blackhater Administratorius, Team Aqua vadovas.
Pranešimų skaičius : 394 PE Pointai : 10493 Join date : 2010-12-22 Age : 27 Miestas : Panevėžys
Veikėjas Veikėjo vardas: Miyu Pirmas pokemonas: Ponyta
| Temos pavadinimas: Mokykla. 1/12/2011, 5:53 pm | |
| Čia yra mažutė Pavillion mokykla. Joje mokosi nedaug mokinių. Čia jūs galite sutikti Brocką kuris pradėjo domėtis vandens pokemonais ir kolekcionuoja viską kas susiiję su vandeniu. Jis prašo tavęs jam atnešti 20 Water Pendant. Už juos tau bus atsidėkota Water Stone . | |
|
Blackhater Administratorius, Team Aqua vadovas.
Pranešimų skaičius : 394 PE Pointai : 10493 Join date : 2010-12-22 Age : 27 Miestas : Panevėžys
Veikėjas Veikėjo vardas: Miyu Pirmas pokemonas: Ponyta
| Temos pavadinimas: Re: Mokykla. 1/24/2011, 6:30 pm | |
| Miyu atėjo į mokyklą vis žvalgydamasis. Ir pamatė Brocką. Jis žinojo jį. Nes matė kovojant per teliką. Miyu priėjo prie jo. - Ar tu Brockas? - paklausė nedrąsiai. Brock atsisuko. - Taip. Tai aš! - Šaunu. Mačiau tave per teliką! - dalinosi įspūdžiais Miyu. - Aaa.. Gali būti - sukluso Brockas. - Žiūrėk - pradėjo Miyu - iš visų trenerių kuriuos pažįstu, neabejoju, tu esi šauniausias. Gal galėčiau tau kaip nors padėti? Brock atsiduso. - Taip. Aš noriu kolekcionuoti Water Pendants, bet jų turiu per mažai. Turiu tik 1018. - 1018??!?!!? - vos iš proto neišėjo Miyu. Brock ramiai: - Taip. Bet man atrodo vis kad jų turiu mažokai. Gal galėtum man atnešti dar 20? - Jokių problemų, jau turiu tiek. - Miyu atkišo maišelį su Water Pendantais. - Ačiū! - nudžiugo Brockas - paimk šitą. Miyu pamatė Water Stone. - Vandens akmuo! Kaip tik turiu Poliwhirla! Brock nusišypsojo. Miyu atsisveikino ir išėjo. | |
|
Vidmax Administratorius, Team Blitz vadovas.
Pranešimų skaičius : 491 PE Pointai : 10558 Join date : 2010-12-23 Age : 25 Miestas : Vilnius
Veikėjas Veikėjo vardas: Zekou Pirmas pokemonas: Abra
| Temos pavadinimas: Re: Mokykla. 1/24/2011, 11:23 pm | |
| *Zekou atejo i mokykla ir pastebejo Brocka. -Sveikas.-pasisveikino Zekou. -Sveikas.-maloniai atsake Brockas.-Gal gali man padeti? -Taip galiu. -Man reikia 20water pendant.Gal gali man juos atnesti? -As juos jau turiu. -Tikrai?Puiku! Zekou padave maisiuka kuriame buvo visi 20water pendant. -Stai-pasake Zekou. -Labai tau aciu! Zekou jau ruosesi iseiti. -Palauk-sustabde Zekou Brockas.-Stai.Tai Water stone. -Aciu labai. Zekou isejo.* | |
|
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Mokykla. | |
| |
|