Pokemon Eternity
Sveiki atvykę į Pokemon Eternity!
Pokemon Eternity
Sveiki atvykę į Pokemon Eternity!
Pokemon Eternity
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pokemon Eternity

Special Event - daugiau informacijos Eventai skiltyje.

rodiklisPortalIeškotiLatest imagesRegistruotisPrisijungtiForumo Portalas

Senas namas.

Go down 
3 posters
AutoriusPranešimas
Blackhater
Administratorius, Team Aqua vadovas.
Blackhater

Pranešimų skaičius : 394
PE Pointai : 10493

Veikėjas
Veikėjo vardas: Miyu
Pirmas pokemonas: Ponyta

Senas namas. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Senas namas.   Senas namas. Icon_minitime12/28/2010, 4:11 pm

Senas namas. 294 Čia gyvena vienas senukas kuris paprašo jūsų pagalbos. Jo namo palėpėje įsikūrė keturios agresyvios Nincados. Senukas jūsų prašo jas nukauti ir sugrąžinti ramybe jo namams. Bet būk atsargus! Nincados visos atakuoja vienu metu!

Už pagalbą senukas tau duos Pearl Senas namas. Rsitem082
Atgal į viršų Go down
https://pokemoneternity.lithuanianforum.com
Blackhater
Administratorius, Team Aqua vadovas.
Blackhater

Pranešimų skaičius : 394
PE Pointai : 10493

Veikėjas
Veikėjo vardas: Miyu
Pirmas pokemonas: Ponyta

Senas namas. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Senas namas.   Senas namas. Icon_minitime1/4/2011, 2:40 pm

Miyu vaikščiojo po Syn Town ir pamatė labai seną namą. Pagalvojo, kad čia niekas negyvena, bet nebuvo įsitikinęs. Miyu priėjo prie durų ir tyliai pabeldė. Iš namo pasigirdo balsas:
- Užeikit..
Miyu atidarė duris ir įėjo į namelį. Jis pamatė senuką sėdintį kėdėje. Miyu matė, kad senukas buvo labai liūdnas. Miyu priėjo prie senuko ir paklausė:
- Sveiki, ar jums viskas gerai? Nereikia jokios pagalbos?
Senukas atsiduso:
- Sveikas. Taip, man reikia pagalbos.. Mano palėpėje apsigyveno keturios agresyvios Nincados, o ten yra visi mano miltai, uogos surinktos per sezoną. Jos ten jau dvi dienos, ir jeigu aš ko nors nesiimsiu, jos suės visą mano maistą.. O tu ar galėtum man padėti? - sukluso senukas.
- Žinoma! Aš su savo pokemonais galiu jas išbaidyti!
- Tikrai gali? - nustebo senukas - labai prašau, išvyk jas!
Miyu tyliai užlipo laiptais ir apsidairė palėpėje. Nematė nei vienos Ninkados. Miyu tyliai pasakė:
- Pirmyn, Poliwhirlai..
Miyu su Poliwhirlu vaikščiojo palėpėje ir tamsiame kampe pamatė kažkieno šviečiančias akis.
- Poliwhirlai, pulk!
Poliwhirlai prisiartino prie tų akių ir iš to kampo išlindo Nincada.
- Vandens šautuvas! - Pkššštt.. Nincada atitrenkė į kitą Nincadą ir jos abi puolė Poliwhirlą. Bumt! Bumt! Poliwhirlas susvirduliavo. Bet ilgai netempus išlindo dar dvi Nincados. Iš viso jų buvo keturios.
- Poliwhirlai, ledo spindulys į tą! Vandens šautuvas į aną! - nespėjo rodyti pirštai Poliwhirlas. Viena Nincada užšalo lede, o kita tėškėsi į medinę sieną ir trumpam apsvaigo. Kitos dvi Nincados puolė Poliwhirlą smarkiosiomis atakomis. Bumt! Bumt! Poliwhirlas dar galėjo kovoti.
- Ledo spindulys į kitą! - jau dvi Nincados užšaldytos. Dar viena Nincada puolė. Bumt! Poliwhirlas atsisake toliau kovoti.
- Grįžk, Poliwhirlai! Pirmyn, Honchkrow! Rūkas! - palėpėje pasirodė rūkas ir Nincados nieko nebematė. Bet Honchkrow viską puikiai matė.
- Honckrow, tamsos pulsas į tą! - Vivivivivi.. Nincada trenkėsi į ledo kubą ir šis skilo.
- Kol rūkas dar neišsisklaidė, sparno ataka į tą pačią! - Bumt. Viena Nincada nebekovojo. Rūkas staiga išsisklaidė. Dvi Nincados puolė Honchkrow, bet Honchkrow pakilo aukščiau prie lubų.
- Greitoji ataka! - Bumt! Dar viena Nincada nebekovojo. Liko dar viena nesužeista ir viena užšaldyta. Nincada panaudojo šilko spjūvį, ir apšaudė Honchkrow. Paskui Nincada panaudojo smarkiąją ataką. Bumt! Honchkrow trenkėsi į sieną.
- Honchkrow, tamsos pulsas! - Vivivivivi.. Nincada susvirduliavo.
- Sparno ataka! - Bumt! Nincada nebekovojo. Liko paskutinė Nincada ledo kubelyje.
- Tamsos pulsas! - Vivivivi.. Ledos suskilo ir Nincada trenkėsi į sieną. Nincada pradėjo smarkiąją ataką. Bumt!
- Honchkrow, nakties kirtis! - Bumt! Bumt! Nincada toliau nebekovojo. Po kelių minučių visos Nincados atsikėlė ir pabėgo iš namo. Miyu nulipo žemyn ir pranešė senukui:
- Nincados pabėgo.
Senukas negalėjo atsidžiaugti:
- Tikrai? Ačiū tau labai, kad išgelbėjai mano maistą! Štai - paimk - senukas parodė perlą.
- Oho. Ačiū jums. - padėkojo Miyu. - na, tai aš jau eisiu. Viso gero!
- Viso!
Miyu išėjo.
Atgal į viršų Go down
https://pokemoneternity.lithuanianforum.com
Vidmax
Administratorius, Team Blitz vadovas.
Vidmax

Pranešimų skaičius : 491
PE Pointai : 10558

Veikėjas
Veikėjo vardas: Zekou
Pirmas pokemonas: Abra

Senas namas. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Senas namas.   Senas namas. Icon_minitime1/4/2011, 3:23 pm

*Zekou atejo i sena nama.Zekou pabelde.Tuk tuk.
-Ar cia kas nors yra?-paklause Zekou.
Duris atidare senukas:
-Laba diena-pasisveikino Zekou.
-Sveikas.Kuo galiu padeti?
-As galvojau kad sis namas apleistas ir jame niekas negyvena.
-As cia gyvenu.
-Aisku.Kaip sekasi?-maloniai paklause Zekou.
-Blogai.
-Kas nors atsitiko?
-Taip.Mano palepeje apsigyveno keturios Nincados.O mano palepeje yra dviratis be kurio negaliu nuvykti i parduotuve.
-As Nincadas isvaikysiu!
-Butu labai gerai.
Zekou letai ir tyliai uzlipo i palepe.
-Pirmyn Kadabra-susnibzdejo Zekou.
Kazkas sukrepzdejo.Ir pasirode Nincados galva.
-Kadabra trikdancioji!
Ziuuuu...Nincada butu numesta ir trenkta i siena.
-As jus cia sutvarkysiu.
Trys Nincados puole Kadabra su smarkiosiomis atakomis.
-Kadabra paimk viena Nincada ir nusluok kitas su trikdanciaja ataka!
Ziuuu...Ataka pavyko kuo puikiausiai ir Nincados buvo isguldytos.Bet numestoji tolyn puole smarkiaja ataka.Bumt.Kadabra susiriete.
-Kadabara pribaik Nincada!Psybymas!
Ziuuuu...Nincada trenkesi i stoga ir nukrito ant zemes.Trys Nincados su silko spjuviais suraite Kadabra.
-Kadabra bandyk issiplesti!
Nincados puole su smarkiosiomis atakomis.Bumt.Bumt.Bumt.Kadabra vos laikesi.
-Kadabra nagi.
Kadabra issilaisvino.Bet Nincados ja pribaige su smarkiosiomis atakomis.Bumt.Bumt.Bumt.
-Grizk Kadabra!Pirmyn Luxray!Iskrova!
Dzzzzz...Nincada kuria Kadabra buvo pakelusi ir numususi kitas Nincadas negalejo kovoti.
-Luxray zaibas i ta!Zaibo iltis i ana!
Zzzzz...Bumt...Nincada po zaibo dar galejo kovoti o kita Nincada po zaibo ilties vos laikesi.Jos abi atakavo smarkiosiomis atakomis.Bumt.Bumt.
-Luxray gelezine uodega i ta!
Bumt.Nincada nebekovojo.Kita Nincada puole smarkiaja ataka.
-Nukresk ja!Kibirkstys!
Zzzz...Nincada vos laikesi.
-Pribaik ja!Iskrova!
Dzzz...Nincada nebekovojo.Jos visos pabego.
-Grizk Luxray.Puikiai kovojai!
Zekou nulipo i pirma auksta ir pasake senukui:
-As jas isvaikiau!
-Aciu tau labai!Paimk tai.
-Kas tai?
-Tai Pearl.
-Aciu.Iki.
-Iki.
Zekou isejo.*
Atgal į viršų Go down
http://www.pokemoneternity.tk
Shun
Policijos vadovas.
Shun

Pranešimų skaičius : 160
PE Pointai : 13165

Veikėjas
Veikėjo vardas: Shun
Pirmas pokemonas: Pikachu

Senas namas. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Senas namas.   Senas namas. Icon_minitime1/4/2011, 9:37 pm

Shun'as atėjo.Pasibeldė į duris ir apsižvalgė.Durys lėtai prasivėrė ir tarpdury stovėjo senukas.Shun'as tarė:
-Sveiki.
-Sveikas.Kas gi tave čia atsiuntė?
-Niekas...O jei tiesą sakant...Miesto žmonės.Jie sako,kad turite problemų.
Senukas atsiduso.
-Taip turiu...Palėpėje įsikūrė keturius Nincados ir aš niekaip negaliu jas iš ten iškrapštyti.Matai palėpėje aš laikau savo santaupas ir turiu grąžinti skolą kaimynui.Bet per tas Nincadas aš negaliu jų pasiimti.Ar gali man padėti?
-Rodyk kelią į palėpę.Tuoj viską sutvarkysim,-pasitrynė rankas ir išleido Pikachu,Tentacool ir Magby.
-Labai tau ačiū,vaikine,-ir nuvedė Shun'ą į palėpę.
Shun'as pasikasė pakaušį,nes jokių Nincadų nematė.Tada tarė:
-Tentacool,šaudyk visur Vandens šautuvą.Pikachu,ruoškis atlikti Žaibo šoką,o tu Magby taip pat ruoškis kovai.
Tentacool ėmė šaudyti Vandens šautuvą visur.Staiga pasigirdo bildesys ir viena Nincada trenkėsi į palėpės sieną.
-Pikachu,žaibo šokas į tą vietą kur girdėjosi bildesys!
-Pika...Pika...Pikachu!-paleido žaibo šoką Pikachu į tą vietą kur trenkėsi Nincada.Kadangi pokemonas buvo apšlapęs,o vanduo geras elektros laidininkas tai pokemonas buvo skaudžiai paskrudintas ir išsijungė.Staiga iššoko kitos trys Nincados.
-O štai ir sveteliai išlindo,-išsišiepė treneris ir paliepė saviškiams pokemonams:
-Visi pasiimkit po Nincadą ir kaukitės,-pokiai linktelėjo galvomis ir puolė Nincadas.
-Pikachu,geležine uodega.Tentacool'ai burbulai.Magby,ugniasvaidis!-paliepė pokiams Shun'as.Pikachu tvojo Nincadai.Ši ėmė svyruoti.Tentacool'o Nincada išvengė burbulų ir pradėjo Metal Claw ataką.Tentacool gavo gan stiprų smūgį ir perskridęs palėpę trenkėsi į sieną.Magby atliko ugniasvaidį sėkmingai ir Nincada vos pastovėjo.
-Puikios atakos.Pikachu,Žaibo šokas!Tentacool,nepasiduok!Vandens Pulsas!Magby,puiku!Ugnies Suktukas!-pokiai pradėjo atakas.Pikachu gerai paspirgino savąją Nincadą bet ši atliko Metal Claw ataką kaip ir Tentacool'o Nincada.Nincada jau norėjo tvoti,bet Pikachu greit pasitraukė ir Nincada tėškėsi į sieną.Tada užšokęs ant Nincados Pikachu atliko iškrovą.
Nincada buvo nukauta.Tentacool'o Vandens pulsas pavyko.Nincada smarkiai nukentėjo.Na,o Magby Ugnies suktuku nugalėjo Nincadą.Pikachu ir Magby šoko padėti Tentacool'ui.
-Va kur komandinis darbas,-pasidžiaugė Shun'as.Pikachu atliko Žaibo šoką,o Magby Ugniasvaidį.Tentacool pridėjo Vandens šautuvą.Nincadai nebeliko vilčių apsiginti ir ji taip pat pralaimėjo.Bet atsigavo pačioje kovos pradžioje iškautuota Nincada.Ši pamatė,kad jos draugės nugalėtos ir ruošėsi sprugti,bet pbėgimo kelią užtvėrė Magbis su Tentacool'u.Tentacool'as tvojo Ninncadai su savo ranka-čiuptuvu,o Magby atliko Ugnies suktuką.Na sakyti kas nutiko nė sakyti nereikia.Paskutinė Nincada nukauta.Pokemonai sustūmė jas į krūvą,o Shun'as jas susikišo į maišą ir nuėjo pas senuką.
-Nincados nukautos.Jos šiame maiše.Tikriausiai galiu jas išsinešti?
-Gali gali,Jokių problemų,-leido senukas.
-Na tai aš ir keliausiu...
-Ne palauk,-tarė senis.-Paimk šitą,-ir įdėjo į vaikino delną Pearl.
-O...Ačiū.
-Prašau,-šyptelėjo senukas.
-Iki,senuk,-atsisveikino Shun'as.
-Iki.
Shun'as nuėjo.Iš paskos ir jo pokemonai.
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

Senas namas. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Senas namas.   Senas namas. Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Senas namas.
Atgal į viršų 
Puslapis 11
 Similar topics
-
» Senas namas.
» Zekou namas.