Shun'as atėjo.Pasibeldė į duris ir apsižvalgė.Durys lėtai prasivėrė ir tarpdury stovėjo senukas.Shun'as tarė:
-Sveiki.
-Sveikas.Kas gi tave čia atsiuntė?
-Niekas...O jei tiesą sakant...Miesto žmonės.Jie sako,kad turite problemų.
Senukas atsiduso.
-Taip turiu...Palėpėje įsikūrė keturius Nincados ir aš niekaip negaliu jas iš ten iškrapštyti.Matai palėpėje aš laikau savo santaupas ir turiu grąžinti skolą kaimynui.Bet per tas Nincadas aš negaliu jų pasiimti.Ar gali man padėti?
-Rodyk kelią į palėpę.Tuoj viską sutvarkysim,-pasitrynė rankas ir išleido Pikachu,Tentacool ir Magby.
-Labai tau ačiū,vaikine,-ir nuvedė Shun'ą į palėpę.
Shun'as pasikasė pakaušį,nes jokių Nincadų nematė.Tada tarė:
-Tentacool,šaudyk visur Vandens šautuvą.Pikachu,ruoškis atlikti Žaibo šoką,o tu Magby taip pat ruoškis kovai.
Tentacool ėmė šaudyti Vandens šautuvą visur.Staiga pasigirdo bildesys ir viena Nincada trenkėsi į palėpės sieną.
-Pikachu,žaibo šokas į tą vietą kur girdėjosi bildesys!
-Pika...Pika...Pikachu!-paleido žaibo šoką Pikachu į tą vietą kur trenkėsi Nincada.Kadangi pokemonas buvo apšlapęs,o vanduo geras elektros laidininkas tai pokemonas buvo skaudžiai paskrudintas ir išsijungė.Staiga iššoko kitos trys Nincados.
-O štai ir sveteliai išlindo,-išsišiepė treneris ir paliepė saviškiams pokemonams:
-Visi pasiimkit po Nincadą ir kaukitės,-pokiai linktelėjo galvomis ir puolė Nincadas.
-Pikachu,geležine uodega.Tentacool'ai burbulai.Magby,ugniasvaidis!-paliepė pokiams Shun'as.Pikachu tvojo Nincadai.Ši ėmė svyruoti.Tentacool'o Nincada išvengė burbulų ir pradėjo Metal Claw ataką.Tentacool gavo gan stiprų smūgį ir perskridęs palėpę trenkėsi į sieną.Magby atliko ugniasvaidį sėkmingai ir Nincada vos pastovėjo.
-Puikios atakos.Pikachu,Žaibo šokas!Tentacool,nepasiduok!Vandens Pulsas!Magby,puiku!Ugnies Suktukas!-pokiai pradėjo atakas.Pikachu gerai paspirgino savąją Nincadą bet ši atliko Metal Claw ataką kaip ir Tentacool'o Nincada.Nincada jau norėjo tvoti,bet Pikachu greit pasitraukė ir Nincada tėškėsi į sieną.Tada užšokęs ant Nincados Pikachu atliko iškrovą.
Nincada buvo nukauta.Tentacool'o Vandens pulsas pavyko.Nincada smarkiai nukentėjo.Na,o Magby Ugnies suktuku nugalėjo Nincadą.Pikachu ir Magby šoko padėti Tentacool'ui.
-Va kur komandinis darbas,-pasidžiaugė Shun'as.Pikachu atliko Žaibo šoką,o Magby Ugniasvaidį.Tentacool pridėjo Vandens šautuvą.Nincadai nebeliko vilčių apsiginti ir ji taip pat pralaimėjo.Bet atsigavo pačioje kovos pradžioje iškautuota Nincada.Ši pamatė,kad jos draugės nugalėtos ir ruošėsi sprugti,bet pbėgimo kelią užtvėrė Magbis su Tentacool'u.Tentacool'as tvojo Ninncadai su savo ranka-čiuptuvu,o Magby atliko Ugnies suktuką.Na sakyti kas nutiko nė sakyti nereikia.Paskutinė Nincada nukauta.Pokemonai sustūmė jas į krūvą,o Shun'as jas susikišo į maišą ir nuėjo pas senuką.
-Nincados nukautos.Jos šiame maiše.Tikriausiai galiu jas išsinešti?
-Gali gali,Jokių problemų,-leido senukas.
-Na tai aš ir keliausiu...
-Ne palauk,-tarė senis.-Paimk šitą,-ir įdėjo į vaikino delną Pearl.
-O...Ačiū.
-Prašau,-šyptelėjo senukas.
-Iki,senuk,-atsisveikino Shun'as.
-Iki.
Shun'as nuėjo.Iš paskos ir jo pokemonai.